Om var sikte efter vanskap, forvantan och karlek

Om var sikte efter vanskap, forvantan och karlek

Sjalv kan bortse fran det ytliga anslaget kungen natet och istallet kontemplera gallande varfor folk anvander de bilder som de har till profilen. Vanligtvis ar det ej en oforutsedd att bilderna valjs ut, tvartom sa kan de vara grundligt utvalda for att signalera vem man ar. Undersokningen ar att identifiera vilka signaler som finns i bilderna kungen de som dyker upp i flodet.

Vi uppfostras till att var individer som ska leva ut avta leva. Men pa Tinder ser sjalv mestadels stereotyper. Till och med normbrytare passar in i stereotypen fran just normbrytare. De som vill signalera feminin attraktion gor det hejdlost starkt och utstuderat. Synonym sker nar nagon vill signalera att de ar queer. Det ar forhallandevis fa som signalerar ‘lagom’ portion fran kvinnlighet eller queerighet.

Forut den hyperkvinnliga tjejen ar alla min marockansk-brud bilder minutiost utvalda

Jag har omkring aldrig traffat en hyperkvinnlig tjej via natet sa sjalv vet ej ratt hur de tanker. Det skulle va superintressant att ringa ta fraktion fran deras tankar ifall varfor de lagger ner mer epok an nodvandigt pro att raka en pojke.

Men till saken, baksida av underben karakteriserar bilder av en hyperkvinnlig tjej pa internet som sa massa inspireras fran helt eller delvist?

De enormt retuscherade bilderna foljer oftast likadan mall med samma teman. Det ar en hejdlost etnisk svensk kluster fran tjejer som visar sitt smala valtranade jag. Samma miljoer och rekvisita aterkommer. Till och med poserna gar upprepa. De frekvent likheterna visar pa att de tvungen inspireras av samma sak.

Ansiktet praglas av flackfri makeup med explicit fixade ogonbryn. Stundom kan det se datoranimerat ut. Haret hanger otvungen och verkar ha ordnats omsorgsfullt forut att bli mer livfullt. Ogonens intimitet amna framhavas sa jatte- som mojligt sasom man aldrig ser i verkligheten.

Det kan besta midsommarkrans i haret i en lantlig idyll. Fjallturer ar ett vanligt inslag. Om det ej ar midsommar pa gang sa ar det full rorelse i skidbacken eller pa hastbanan.

Ett utomhustema pro poolen ar att hon stiger upp darifran med blicken nedat. Blicken nedat aterkommer samt i vitt olika sammanhang sarskilt med solglasogonen vilandes kungen huvudet. Solglasogonen som bra rekvisita anvands flitigt inomhus men tillika nar det ar molnigt.

Drycken amna forbli oforandrad av vitt vin. Det kan inforskaffa om middagen ute gallande krogen med vaninna. Vinglaset haller de stelt i glasfoten. Sjalv hittar aldrig en bild med rott vin.

Bilderna kungen tjejganget amna besta fran blonda tjejer tatt packade intill varandra leendes infor kameran. Den hyperkvinnliga har flera vanner, men det ar en fran dem som star kvar de andra som den utvalda vaninnan. Kontakt mellan vaninnor ar vanligt som forut killar skulle traffa som homosexuellt.

Kungen gymmet brukar hon ha ofta tighta klader med bar mage och sta pa sidan sa att man dels ser rumpan, dels ser hur pass spenslig midja hon har.

Hyperkvinnliga tjejer ar alltid glada jamfort med otaliga andra tjejers profiler som kan besta ganska neutrala (sarskilt de med manga selfies).

Pa sistone har jag uppskattat alltmer att titta pa Tinderprofiler enbart pro studiens skull

De amna passa in i skapandet av hennes vallyckade och halsosamma sjalv samtidigt som man hor i media att unga tjejer ar speciellt drabbade fran fjarilar i magen. Forut henne amna det alltid aga rum nagot, nya upplevelser amna alltid forekomma runt husknuten. En ej helt overraskande tanke ar att det ar atnjuta som lever upp till kraven att leva med en sadan perfekt och upptagen dam.

I natdejtingen hade jag svar for att bli borttagen fran den man matchat med. Mycket pa rak arm efter att man matchat, men samt en bit in i en chatt. Ett prat som tvart ar inte har. Puts forsvunnen. Du inneha ingen potential att affektera, eller knysta nat. En avvisning i det lilla. Natdejtingen fungerar i praktiken som ett rullande band av massavvisningar.

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *