Det kan samt sta om personen ar ledig eller i ett karleksforbindelse

Det kan samt sta om personen ar ledig eller i ett karleksforbindelse

Det varierar kanske va folk inkluderar i avta profiler, man valjer ju helt personligen baksida av underben man onskar att dela med sig fran.

Chatta

Som alltid nar vi testar dejtingplattformar testar vi dessutom chattfunktionen. Det ar ganska anmarkningsvard att olika typer fran kommunikation verkar rulla kungen olika plattformar.

Saker som vi till exempel har sett stora framgangar med gallande Tinder inneha inte alls fungerat gallande Badoo. En svar som vi mycket inlett med pa Tinder (och som inneha gett stor svar) ar ”Vad amna vi dopa vara avkomma till?”.

Detta ar naturligtvis menat helt humoristiskt, och repliken antyder att ”Vi borde forse barn sallskap efter som vi ar en sa bra matchning”. Vi har testat likadan svar kungen Badoo, men det inneha lett till himla en aning gensvar. Responsgraden varje utbredd ett chans sa ledsen att vi undrade om vi gjorde nagot mankemang med chattfunktionen.

Men den tesen holl ej alldenstund andra personer svarade nar vi enbart skrev ”hej” till dem. Vi rekommenderar ty du anpassar det du skriver i meddelandena baserat kungen vilken estrad du anvander. Det ar ju sannolikt sa att folk valjer olika plattformar baserat gallande baksida av underben de soker.

Om nagon sitter gallande Tinder eller Happn kan det aga rum att de soker en oserios flort, under tiden de kanske soker nagot mer allvar gallande Moteplassen eller Badoo.

Efter oppningsrepliken forsokte vi halla oss typ seriosa inne kungen Badoo. Som lag pratade vi i vara chatter om don som mat, resor och fritidsintressen. Det fanns en aning fran rent flortande. Tillika undvek vi helt erotiskt snack. Man anser mycket att erotiska chatter innebar ”stor risk, stor beloning”.

De kan fungera extremt bra Jamaican brud, kanske battre an nagot annat, nar det val traffar riktig. Om den erotiska chatten a andra sidan slar mankemang kan det sluta katastrofalt, da det kan framsta som okalibrerat och skitigt snarare an sensuellt eller lekfullt, nagot som kan dramt hadanfard kungen vidare kommunikation.

Nar bagge parter visar jatte- intresse i chatten ar det dags att skrida in for stoten. Med stoten menar vi att man ska utprova att arrangera en dejt i verkligheten.

En del samtal tenderar att aldrig fora nagonstans, man pratar och tala men det blir aldrig nagon mote. Detta kan besta trakigt for bagge parter, och kanske grunden till att man ej tors ta nasta steg. Vi nog tillhor den traditionella skolan, men vi tanker oss att det ar mannens roll att paborja dejten, atminstone som tumregel.

Fragan ar hur detta ska goras? En teknik som har fungerat bra forut oss pa Badoo ar att ”seeda” dejten. Istallet pro att be om nagot rakt kungen ifall man amna traffa kan ”seeding” innebara att man hintar om att man ska motas och att man ser hur den andra personen reagerar gallande det.

Man kan till exempel plita ”nu skulle det ha varit gott med lite vin”, eller ”jag tycker battre ifall att mota folk an att chatta kungen natet”.

Beroende kungen den svar som man far kan man fastsla va nasta drag bor vara. Det kan vara bra att satta in den har stoten i flera steg. Moment 1 kan vara seedingen, moment 2 kan vara en undra forut att ta reda pa om den andra tycker ifall nagon viss aktivitet, till foredome ”gillar du vin?”, och moment 3 kan vara att klubba var man ska motas, till exempel ”ska vi ses kl. 7 och plocka ett glas vin?”

Badoo i kondition till andra dejtingsajter

Det finns otroligt manga dejtingsajter i varlden, och tillika flertal i Sverige. Darmed har du extremt jatte- att selektera mellan nar du ska selektera dejtingsajt. For att utvarderingen av Badoo amna vara komplett plikt vi foljaktligen vaga dem med andra dejtingsajter kungen den svenska marknaden. Det ar ju trots allt detta som i fundament och botten avgor ifall du amna konsumera Badoo eller om du borde selektera en annan dejtingsajt.

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *